We verwachten helaas geen nestjes meer . 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Raisa heeft een date gehad met Cloud de pups worden verwacht rond 11 aug 2014. De pups mogen het nestje verlaten in het weekend van 4 okt 2014.( Zie pups ) Heeft u  interesse in een pup uit deze prachtige combinatie kunt u zich aanmelden via het contactformulier of tel 0488-454725

 15-dec 2013 Er zijn 10 pups 5 reutjes en 5 teefjes geboren uit de combinatie Meghan ( Glamourgirl of Wunderingheights ) en Iceman ( Gentle Spice of Maidens Hertitage ) Alle pups zijn inmiddels naar hun nieuwe baasjes.

                                                               

 7-10-2013 Meghan is loops geworden. En zal binnenkort een date hebben met Iceman.

26-9-2013 HIEPERDERPIEP vandaag is onze Lotus alweer 2 jaar. Ook zusje Fleur en de broertjes Bink en Yob van harte gefeliciteerd. Dit was het nestje van Sissy en Quincy.

REUNIE De reunie van het nestje van Raisa en Boy houden we op zondag 10 november. Bij WATERGOED tielsestraat 127 Herveld. We verzamelen om 13.00.

REUNIE De reunie van het nestje van Meghan en Gimmick houden we op zondag 27 oktober. Bij WATERGOED tielsestraat 127 Herveld. We verzamelen om 13.00.

15-9-2013 Clubmatch NLV in Almere. Lotus (SWEET FLOWER van BRANSJESLAND) heeft in de fokkersklasse een uitmuntend gehaald met een prachtig keurverslag. Bedankt Dennis dat je haar zo keurig hebt voor gebracht. Mellow (NOT AVERAGE MELLOW v ,t PIRAMIDEHUIS) heeft in de tussenklasse een uitmuntend gehaald met een 2e plaatsing. We zijn erg trots op onze meisjes.

 

 

Labradorkennel Van Bransjesland | renniederksen@online.nl